O Kάρλος Ζέκα κρατά εαυτόν και συμπαίκτες μακριά από θέματα που αφορούν στη διαιτησία και αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε κουβέντα σχετικά με αυτό το θέμα... Ο άσος του Παναθηναϊκού απευθύνοντας μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας τους εξήγησε ότι "το πρωτάθλημα χάθηκε" και υποσχέθηκε πρωτιά στα play offs.
Ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι μάχες των play offs είναι δύσκολες.
Διαβάστε τι δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM:
-τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και χρειαζόμασταν τη νίκη για την ψυχολογία μας εν όψει και της συνέχειας. Τώρα θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».
-τα επερχόμενα play offs: «Θα είναι δύσκολα τα play offs. Εμείς θέλουμε να τους νικήσουμε όλους. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να πάρουμε νίκες παντού».
-τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχω ακούσει τι συμβαίνει με τους διαιτητές και την όλη κατάσταση. Ωστόσο, δεν είναι δικό μου θέμα ή των συμπαικτών μου να μιλήσουμε γι’ αυτά. Ο σύλλογος και ο πρόεδρος μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτά. Εμείς απλά παίζουμε ποδόσφαιρο».
-το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρωτάθλημα, γιατί αυτό χάθηκε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρώτοι στα play offs. Πρέπει να παλεύουμε όλα τα ματς, όπως κάνουμε πάντα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT