Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΟΑΚΑ: Παραδόθηκε ανακαινισμένο το νέο εθνικό προπονητήριο της άρσης βαρών

ΟΑΚΑ: Παραδόθηκε ανακαινισμένο το νέο εθνικό προπονητήριο της άρσης βαρών
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρέδωσε στην Ομοσπονδία άρσης βαρών το νέο εθνικό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ, για τους Έλληνες αθλητές.

Το προπονητήριο της άρσης βαρών στο ΟΑΚΑ παραδόθηκε ανακαινισμένο από την εταιρεία Lamda Development, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να θέτει ως στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος για την επιστροφή στις επιτυχίες. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media, με φωτογραφίες από το νέο προπονητήριο.

Η ανάρτηση του Αυγενάκη

«Απολύτως συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για τη μέγιστη φροντίδα όλων των αθλημάτων, αλλά και στα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που έχουμε ανακοινώσει για τη μετεγκατάστασή τους από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, παραδόθηκε και λειτουργεί το νέο “σπίτι” της Άρσης Βαρών στο ΟΑΚΑ!
Το προπονητήριο, εκεί που αναδείχθηκε η ελληνική Dream Team τη δεκαετία του ’90, ανακαινίστηκε πλήρως από τη Lamda Development (βάσει της συμφωνίας που έχουμε συνάψει και τηρείται απόλυτα ώστε καμίας ομοσπονδίας, κανενός σωματείου και κανενός αθλητή μας να μην διαταραχθεί στο ελάχιστο η δραστηριότητα), είναι πλέον υπερσύγχρονο και δημιουργούνται εκ νέου οι απαραίτητες συνθήκες για να αναπτυχθεί και να ξαναλάμψει το άθλημα!

Είναι μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπεις στα πρόσωπα των διεθνών αθλητριών και των αθλητών μας την ευχαρίστηση και το πόσο αδημονούν να προπονηθούν!

Να ακούς τη νέα πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Θεανώ Ζαγκλιβέρη, τον θρύλο Ολυμπιονίκη μας, Πύρρο Δήμα, και όλη την οικογένεια της Άρσης Βαρών να ονειρεύονται ξανά το καλύτερο μέλλον, επιστρέφοντας στον εμβληματικό χώρο τους.
Θερμά ευχαριστώ σε όλους για τη συνεργασία και τη συμβολή κι ακόμα περισσότερο στα στελέχη και τους εργαζομένους στο Ολυμπιακό μας Συγκρότημα, τις Ομοσπονδίες κ τους αθλητες της και τα στελέχη της LD.
Καλότυχο να είναι το νέο εθνικό προπονητήριο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Avgenakis (@lefteris_avg)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις