Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Οι Legends 2004 το… σήκωσαν μέσα στην Κύπρο! [videos, pics]

Οι Legends 2004 το… σήκωσαν μέσα στην Κύπρο! [videos, pics]
facebook.com/greeklegends2004

Με τον φιλικό αγώνα των Legends 2004 με τους Cyprus Legends ολοκληρώθηκε η παρουσία των επίλεκτων της “Εθνικής 2004” στην Κύπρο. Οι Έλληνας παλαίμαχοι βγήκαν νικητές σε αγώνα 6×6, σήκωσαν την… κούπα και έστειλαν μήνυμα για το Fair Play

Οι Legends 2004 κέρδισαν με 7-4 την Cyprus Legends, στο Κλειστό Στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”, σε φιλικό αγώνα 6X6 (Futsal), αφιερωμένο στο Fair Play.

Ο αγώνας των Legends 2004 εντάχθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play ΚΟΑ – ΚΟΕ για το 2018, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη και τον παρακολούθησαν πλήθος μαθητών. Η εκδήλωση δεν ήταν ανοικτή για το κοινό.

Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος, Καφές και Γκούμας ήταν οι επτά πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 που αγωνίστηκαν και που το βράδυ της Τετάρτης (05.12.2018) τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, σε εκδήλωση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.

Με τους Κύπριους επίλεκτους αγωνίστηκαν οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Οκκάς, Γιασεμάκης Γιασεμή και άλλοι ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή στα γήπεδα της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα Legends 2004- Cyprus Legends, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης προσπάθησε να κερδίσει τον Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά μάταια.

Για την ιστορία, η Εθνική Ελλάδας 2004 νίκησε τους Legends της Κύπρου με 7-4 (1-4 στο ημίχρονο), σηκώνοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης και ένα συμβολικό τρόπαιο και κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Οι δυο ομάδες:

Legends 2004: Νικοπολίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Καφές, Καραγκούνης

Cyprus Legends: Παναγιώτου, Μακρίδης, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Ηλίας, Χρύσης, Θεοδότου, Κρασσάς, Εγκωμίτης, Μάριος Χριστοδούλου, Σατσιάς, Μαλέκκος, Γιασεμάκης.

ΠΗΓΗ video: kerkida.net

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις