Site icon NewsIT

Οι Μπρούκλιν Νετς «πιέζουν» τον Καϊρί Ίρβινγκ και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς «παραμονεύουν» για την απόκτησή του

06.11.2022 | 10:21
Οι Μπρούκλιν Νετς «πιέζουν» τον Καϊρί Ίρβινγκ και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς «παραμονεύουν» για την απόκτησή του

Nov 1, 2022; Brooklyn, New York, USA; Brooklyn Nets guard Kyrie Irving (11) dribbles up court against the Chicago Bulls during the first half at Barclays Center. Mandatory Credit: Vincent Carchietta-USA TODAY Sports

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται ξανά στο “στόχαστρο” στους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι και τον έχουν θέσει εκτός ομάδας μετά την ανάρτηση μίας ταινίας με αντισημιτικά μηνύματα.

Οι Νετς έχουν τιμωρήσει με -τουλάχιστον- πέντε αγωνιστικές τον Καϊρί Ίρβινγκ και φαίνονται να έχουν θέσει έξι προϋποθέσεις για να του επιτρέψουν να επιστρέψει: 1. Να απολογηθεί ξανά και να καταδικάσει την ταινία. 2. Να δωρίσει 500 χιλιάδες ευρώ σε οργανισμούς κατά του μίσους 3. Να παρακολουθήσει μαθήματα ευαισθησία. 4. Να παρακολουθήσει μαθήματα αντισημιτισμού. 5. Να συναντηθεί με τον ηγέτη των Εβραίων. Να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Σάι, για να δείξει ότι κατανοεί τι συνέβη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι και οι σχέσεις των Νετς με τον Ίρβινγκ δύσκολα θα “φτιάξουν” ξανά, γεγονός που φέρεται να ενδιαφέρει και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ρεπόρτερ του ESPN ανέφερε ότι οι “λύκοι” παραμονεύουν για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, καθώς η τριάδα Έντουαρντς – Τάουνς – Γκομπέρ δεν δείχνει να δουλεύει και πολύ καλά ακόμη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version