Αθλητικά

Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα ο Ντα Κόστα, αύριο ο Σεμπά!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μάνουελ Ντα Κόστα, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Αύριο έρχεται και ο Σεμπά!

Ο Δεκαπενταύγουστος πέρασε κι ο Ολυμπιακός τελειώνει… μπαμ μπαμ όλα του τα μετεγγραφικά μέτωπα, με τον στόπερ και τον εξτρέμ να έχουν βρεθεί και συμφωνήσει!

Ο 29χρονος Ντα Κόστα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και περνάει από ιατρικά τεστ, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει το (μάλλον) τριετές συμβόλαιο του. Πρόκειται για επιλογή του Μάρκο Σίλβα, όπως και ο Σεμπά, ενώ η μετεγγραφή του θα κοστίσει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εξτρέμ της Εστορίλ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, και αναμένεται και αυτός στην Ελλάδα αύριο, για να τελειώσει και αυτή την εκκρεμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα