Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1: Νίκη με ανατροπή και σκόρερ τους Σισέ και Χασάν

Ολυμπιακός – Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1: Νίκη με ανατροπή και σκόρερ τους Σισέ και Χασάν
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 στο δεύτερο φιλικό αγώνα της προετοιμασίας του, “λυγίζοντας” με ανατροπή τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, χάρη σε γκολ των Σισέ και Χασάν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε για πρώτη φορά τον Άβιλα για την ενδεκάδα της ομάδας του, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε ιδανικά το ματς, με τον Πέτερσον να ανοίγει το σκορ για τη Φορτούνα στο 23′.

Στο 29′ όμως οι Πειραιώτες “απάντησαν” με πλασέ του Σισέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά και στη συνέχεια έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές.

Ο Χασάν ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 62′ και ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι, με τον Βατσλίκ να αποκρούει την εκτέλεση του Γκίντσεκ.

Ο Ολυμπιακός κράτησε έτσι το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρισε τη νίκη με 2-1, στη δεύτερη φιλική του αναμέτρηση, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο: Βατσλίκ, Κανέ, Αβραάμ, Μπαγκαλιάνης, Κούτρης, Αγκιμπού, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Χασάν, Ραντζέλοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις