Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: Κομβικής σημασίας αναμέτρηση στο Europa League

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: Κομβικής σημασίας αναμέτρηση στο Europa League
Intime.gr

Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (06/10, 22:00, Newsit.gr, COSMOTESPORTS 2HD) τα… ρέστα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Καραμπάγκ, για να παραμείνει «μέσα» στο κόλπο της πρόκρισης από τον 7ο όμιλο του Europa League και να κρατήσει -έστω- ζωντανό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ήττες στους πρώτους αγώνες του στη φάση των ομίλων του Europa League, με τη Ναντ (2-1, εκτός) και τη Φράιμπουργκ (0-3, εντός), αλλά η άφιξη του Μίτσελ στην ομάδα έφερε νέα… αύρα στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο (2-0).

Πέρα από την πρώτη του νίκη στη φετινή φάση των ομίλων, ο Ολυμπιακός θα ήθελε κι ένα «δώρο» από τη Φράιμπουργκ στον αγώνα της με τη Ναντ, προκειμένου στο τέλος της βραδιάς να «πιάσει» τόσο τους Γάλλους, όσο και τους Αζέρους στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλάζοντας τα δεδομένα στο 7ο γκρουπ.

Από την αποστολή του Ολυμπιακού έμειναν εκτός οι τραυματίες Ρέτσος, Μπα, Ελ Αραμπί και Βατσλίκ. Στον αγώνα με την Καραμπάγκ μπορούν να αγωνιστούν οι: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βόσνιος Ιρφάν Πεγίτο, με βοηθούς του Νταβόρ Μπέλο, Νταμίρ Λάζιτς και 4ο τον Άντονι Μπάντιτς. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Ζεροέν Μάντσοτ και AVAR ο συμπατριώτης του Έρβιν Μπλανκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ιν-Μπομ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μασούρας.

Καραμπάγκ: (Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ): Μαχαμανταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζα, Μπ. Χουσεΐνοφ, Καφαρκουλίγεφ, Γιάνκοβιτς, Καράγεφ, Καντί, Όζομπιτς, Ζουμπίρ, Οβούσου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις