Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Λίστα με υποψήφιους δανεικούς από τη Λίβερπουλ (videos)

12.08.2020 | 11:23
Ολυμπιακός: Λίστα με υποψήφιους δανεικούς από τη Λίβερπουλ (videos)

epa08469214 Stefan Ilsanker (L) of Eintracht Frankfurt in action against Taiwo Awoniyi (R) of Mainz during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FSV Mainz 05 in Frankfurt Main, Germany, 06 June 2020. EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, αλλά παράλληλα άνοιξε και δίαυλο επικοινωνίας με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ο οποίος και είναι πιθανό να φέρει παίκτες της στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί η Λίβερπουλ φέρεται να έχει δώσει λίστα στον Ολυμπιακό, με παίκτες τους οποίους και θα μπορούσαν να αποκτήσουν οι Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Κλοπ.

Ανάμεσά τους μάλιστα βρίσκονται και πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως αυτή του μέσου Εζάρια και των επιθετικών Αβονίγι και Όγιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει κάποιον από αυτούς, στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

TAIWO AWONIYI SKILLS GOALS 2018 - 2019

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version