Site icon NewsIT
17:41 Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ολυμπιακός: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Πανθρακικό

Κάποια προβλήματα τραυματισμών ανάγκασαν τον Μίτσελ να αφήσει έξι παίκτες του Ολυμπιακού εκτός αποστολής για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό

ΦΩΤΟ Olympiacos.org

ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο Μαζουακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό δεξιά, ενώ ο Αμπιντάλ ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο δεξιού ισχίου, με τον Μίτσελ να τους προφυλάσσει.

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ένιωσε ο Φορτούνης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και προφυλάχθηκε ενόψει της συμμετοχής του στην Εθνική. Λόγω… Γαλανόλευκης, εκτός έμεινε και ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμα ο Σιόβας (για προληπτικούς λόγους) και ο Μπενίτες που είναι ανέτοιμος.

Την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά και Σαλίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version