Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μετά τον Βρσάλικο πάει για Γκορδόν, Σκάρπα και Ζινκερνάγκελ

Ολυμπιακός: Μετά τον Βρσάλικο πάει για Γκορδόν, Σκάρπα και Ζινκερνάγκελ
ΑΠΕ

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κλείσει” τον Σίμε Βρσάλικο και φαίνεται πως έχει στα… σκαριά τρεις ακόμα μετεγγραφές.

Σημαντικά ενισχυμένος φαίνεται πως θα είναι ο Ολυμπιακός στους αγώνες του κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Μετά την προφορική συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο, το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ φέρνει στην επιφάνεια, τρεις ακόμα περιπτώσεις παικτών.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”, –με πληροφορίες από την Ιταλία- οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Γκονζάλο Αβιλά Γκορδόν, με τον παίκτη να αποτελεί τη… δεύτερη λύση, πίσω από τον Κροάτη δεξιό μπακ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Μορέο έγραψε πως “ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Γκονζάλο Αβιλά Γκορδόν που αγωνίζεται στη Χάντερσφιλντ”, με το συμβόλαιό του να λήγει σε ένα χρόνο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόκκινος πρωταθλητής”, ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο δύο σημαντικές και παράλληλα δύσκολες περιπτώσεις, για την μεσοεπιθετική του ενίσχυση. Όπως αποκαλύπτεται, ο 28χρονος Βραζιλιάνος χαφ, Γκουστάβο Σκάρπα της Παλμέϊρας και ο 28χρονος εξτρέμ, Ζινκερναγκελ της Γουότφορντ είναι οι περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν.

Ο Γκουστάβο Ενρίκε Φουρτάδο Σκάρπα (ΦΩΤΟ) έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του ’22 με την Παλμέιρας. Αγωνίζεται στον άξονα, ως μεσοεπιθετικός, αν και έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις στα δύο άκρα. Ο 28χρονος άσος έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο.

Όσον αφορά στον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, ο Δανός εξτρέμ ανήκει στην Γουότφορντ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’26. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε μπει στη λίστα του Ολυμπιακού από τη στιγμή που αγωνιζόταν στην Μπόντο / Γκλιμτ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις