Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα με Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει Σλόβαν Μπραστισλάβας

Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα με Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει Σλόβαν Μπραστισλάβας
Intime.gr

Ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφού ο Γκάρι Ροντρίγκες φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει και πάλι την ομάδα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες παρουσίασε νέες ενοχλήσεις και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα τον περιμένουν μέχρι και την Τετάρτη (10.08) για να δουν εάν μπορούν να τον υπολογίζουν για τη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με τα τωρινά δεδομένα, ο ποδοσφαιριστής μοιάζει από δύσκολο ως απίθανο να παίξει στη ρεβάνς της Πέμπτης

Θυμίζουμε ότι ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι που έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας και τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα λόγω μυϊκών προβλημάτων.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Κάρλος Κορμπεράν να προχωρήσει και πάλι σε αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Ραντζέλοβιτς μοιάζει ως μεγάλο φαβορί για μία από τις δύο θέσεις στα εξτρέμ και μένει να φανεί αν ο Ισπανός τεχνικός θα μεταφέρει τον Ζινκερνάγκελ στο «10», πίσω επό τον Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα, οι Εμβιλά και Μασούρας μοιάζουν «σίγουροι» για δύο θέσεις στο κέντρο και στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις