Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Άντονι Ιραόλα σχολίασε τις φήμες για επαφές με την Σεβίλλη

Ολυμπιακός: Ο Άντονι Ιραόλα σχολίασε τις φήμες για επαφές με την Σεβίλλη
APE

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει το θέμα του προπονητή και ο Άντονι Ιραόλα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το όνομα του Ισπανού τεχνικού ακούστηκε και για την Σεβίλλη, γεγονός που τον ανάγκασε να πάρει θέση.

Ο Άντονι Ιραόλα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Βάσκου τεχνικού να μην συνεχίσει στον πάγκο της Βαγεκάνο, εντάθηκαν οι φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Σεβίλλη, με τον Ιραόλα να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει μιλήσει με την πλευρά των Ανδαλουσιανών.

Ο Ιραόλα σχολίασε τις συγκεκριμένες φήμες, μετά το τέλος της La Liga, αποκάλυψε πως τον εκπροσωπεί το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (νυν προπονητή της Σεβίλλης) και διέψευσε κάθε επαφή με την ομάδα.

«Το μέλλον είναι οι διακοπές. Ξεκινώντας από αύριο, πρέπει να ξεκουραστούμε. Δεν θα έχουμε κάποια άλλη απόφαση να πάρουμε, και από εκεί θα δούμε τι μπορεί να έρθει», είπε αρχικά.

«Σχετικά με αυτά τα θέματα, εκπλήσσομαι με τον τρόπο που δουλεύετε, ειδικά αυτή τη χρονιά. Δεν με ενοχλεί, αλλά δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Σας εγγυώμαι ότι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη Σεβίλλη. Δεν έχω καμία σχέση. Δεν ξέρω κανέναν από την αθλητική διεύθυνση της ομάδας, ειλικρινά. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες, εντάξει αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορώ να κοουτσάρω μια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, εκτιμούν ότι μπορώ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και στη Σεβίλλη θα σκέφτονται πως προέκυψε αυτό», απάντησε ο Βάσκος τεχνικός, χωρίς να κάνει κάποια αναφορά στον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις