Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο ενθουσιασμένος Ντε Λα Φουέντε, ο τρόπος παιχνιδιού του και η ερυθρόλευκη ιαχή

Ολυμπιακός: Ο ενθουσιασμένος Ντε Λα Φουέντε, ο τρόπος παιχνιδιού του και η ερυθρόλευκη ιαχή

Οι πρώτες δηλώσεις του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε ως παίκτης του Ολυμπιακού, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε τόνισε ότι είναι ανυπόμονος για το πρώτο του παιχνίδι στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε στοιχεία για τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ στο τέλος των δηλώσεων του φώναξε την ιαχή «Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ντε Λα Φουέντε, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Πολύ ενθουσιασμένος. Και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι. Έχω δει κάποια βίντεο της ομάδας. Είδα ότι οι φίλαθλοι ήταν πραγματικά καλοί. Είδα όσα θέλει ένας παίκτης να νιώσει και να δει. Προτιμώ να παίζω στο αριστερό άκρο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά γρήγορος παίκτης, με καλή τεχνική. Μου αρέσουν οι ντρίμπλες και να δημιουργώ ευκαιρίες.

Νομίζω ότι στην Μπαρτσελόνα έχω μάθει τα περισσότερα πράγματα που κάνω τώρα. Κατανόηση του παιχνιδιού, το να παίζω σε μικρούς χώρους.

Γεια σε όλους, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος και να κερδίσουμε τρόπαια και όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι. Θα σας δω σύντομα.

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις