Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ!
Intime.gr

Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το «τριφύλλι» στο απόλυτο ντέρμπι της Superleague για την 9η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και μία γκολάρα του Φορτούνη, για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 1-0, παρά τις πολλές απουσίες του στο ματς.

Οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και βρήκαν το γκολ στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία στο ματς, αλλά στη συνέχεια “πιέστηκαν” από τους “πράσινους”. Οι αλλαγές του Μπόλονι βελτίωσαν την εικόνα του Τριφυλλιού κι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε μία σειρά από ευκαιρίες που σπατάλησαν οι παίκτες του.

Το 1-0 έμεινε όμως μέχρι τέλους κι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη, που τον διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός με δεύτερη σερί ήττα έμεινε στους 9 βαθμούς μετά από 9 αγώνες.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την πλευρά του και τον Σαβιέρ, ο οποίος τραυματίστηκε πιθανότατα σοβαρά, καθώς αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το γήπεδο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις