Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Ντόη – Εκτός ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Ντόη – Εκτός ο Γκάρι Ροντρίγκες
ΦΩΤΟ intime

 Ο Ανδρέας Ντόη επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού, ο οποίος και συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης της Super League 1.

Μετά την αποκατάσταση στη χθεσινή (05/12) προπόνηση, ο Ντόη τέθηκε ξανά στη διάθεση του Μίτσελ, ενώ εκτός έμειναν με ενοχλήσεις, ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) σε προπονητικό κέντρο Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις