Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Γιώργος Μασούρας: Το αφιέρωμα της UEFA στον επιθετικό του Ολυμπιακού

Γιώργος Μασούρας: Το αφιέρωμα της UEFA στον επιθετικό του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Europa League. Η UEFA έκανε… focus στον διεθνή επιθετικό.

Το όνειρο του, να παίξει στην αγαπημένη του ομάδα, έγινε πραγματικότητα. Ο Γιώργος Μασούρας έκανε γνωστό το όνομα του με την πορεία που είχε στον Πανιώνιο και πλέον πρωταγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

“Όταν μπαίνεις στο “Καραϊσκάκης” καταλαβαίνεις το μεγαλείο της στιγμής, προσπαθείς να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται” τόνισε για την έδρα του Ολυμπιακού.

“Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πολύ τυχερός που έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, ευχαριστώ και τον Πανιώνιο, που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα βρίσκομαι εδώ, το απολαμβάνω και συνεχίζω να δουλεύω για να εξελίσσομαι” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στις μεγαλύτερες υποχρεώσεις που έχει ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και τόνισε πως ο προπονητής και η ομάδα τον βοήθησαν σε αυτή την προσαρμογή.

Από πλευράς της, η UEFA ανέφερε πως ο Γιώργος Μασούρας έκανε το.. μπαμ τη φετινή χρονιά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τις εμφανίσεις του στο Europa League, με τα γκολ και τις ασίστ του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις