Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έμειναν οι ανέτοιμοι Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας.
Πέραν των ανέτοιμων Φουστέρ και Χολέμπας (ο πρώτος γυμνάστηκε κανονικά κι ο δεύτερος έκανε ατομικό) ο Μίτσελ άφησε εκτός του επαναληπτικού αγώνα στο Περιστέρι και τον Νέλσον Βαλντέζ, που πρτοπονήθηκε κανονικά, αλλά προέρχεται από τραυματισμό.
Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Ρομπέρτο, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, Τόρες, Παπάζογλου και Πελέ, όπως και ο τραυματίας Σιόβας, ενώ αντίθετα, μετέχουν οι νεαροί Βέργος και Βούρος.
Έτσι, η πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία οι “ερυθρόλευκοι” θα διεκδικήσουν την πρόκριση φαίνεται πως θα είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Μέγιερι και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς και Μπονγκ (ή Μαρκάνο). Στα χαφ θα είναι οι Σάμαρης, Μανιάτης, Τσόρι και στην τριάδα της επίθεσης οι Κάμπελ, Ολαiτάν και Σαβιόλα (ή Πέρες).
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς του Περιστερίου: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βέργος, Βούρος.
Διαβάστε ακόμα…
Κάμπελ: Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό
Μετά τον Μήτρογλου… ο Ολαϊτάν!
Οργισμένη απάντηση του Ολυμπιακού και… μηνύσεις!
Ολυμπιακός: “Χαμόγελα” για Φουστέρ, Χολέμπας και Βαλντέζ