Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Χουάνγκ: «Έμεινα έκπληκτος με τους οπαδούς και ανυπομονώ να παίξω στην έδρα μας»

Ολυμπιακός – Χουάνγκ: «Έμεινα έκπληκτος με τους οπαδούς και ανυπομονώ να παίξω στην έδρα μας»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χουάνγκ έκανε το ντεμπούτο του στο Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός και πέτυχε το μοναδικό γκολ των Πειραιωτών στο ματς, το οποίο δεν ήταν όμως αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Χουάνγκ πάντως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και ο ίδιος δήλωσε στο Olympiacos TV ότι “τρελάθηκε” με τους οπαδούς της νέας του ομάδας στην Κύπρο, ανυπομονώντας πια να παίξει μπροστά τους και στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι δηλώσεις του Χουάνγκ

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα, δεν είμαι όμως απόλυτα ευτυχισμένος γιατί δεν κερδίσαμε, ελπίζω όλοι μαζί να είμαστε χαρούμενοι στο δικό μας γήπεδο και να τους κερδίσουμε. Ανυπομονώ να παίξουμε με τους φιλάθλους μας που θα είναι περισσότεροι.

Έμεινα έκπληκτος με το πόσοι οπαδοί μας ήρθαν για να μας υποστηρίξουν και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς και χαρούμενος. Όπως είπα και στην συνέντευξη της παρουσίασής μου όσο περισσότερα παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπάει ο κόσμος, αυτός είναι ο στόχος μου από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, παίζω για τους οπαδούς.

Σήμερα λοιπόν είμαι πολύ ευτυχισμένος όμως θα το ξαναπώ όχι τόσο χαρούμενος γιατί δεν κερδίσαμε και έτσι στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε όλοι μαζί η πιο ευτυχισμένη ομάδα στον κόσμο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις