Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζαν Σαρλ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω και τη νέα σεζόν»

μπάσκετ Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ζαν Σαρλ Λιβιό είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, μετά και την επάνοδο του Χασάν Μάρτιν στην ομάδα, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν ξέρει αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Μιλώντας στο γαλλικό BeBasket, ο φόργουορντ-σέντερ των Πειραιωτών παραδέχθηκε επίσης ότι είναι πίσω από τους Βεζένκοφ και Πρίντεζη στο ροτέισιον του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση “4”, αλλά αποθέωσε τους δύο συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο Final Four της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Ζαν Σαρλ Λιβιό

Για το Final Four της Euroleague: «Χάσαμε για ένα σουτ και πονάει Έτσι είναι το μπάσκετ. Είχαμε προβάδισμα μέσα στο ματς αλλά δεν το διατηρήσαμε. Αντέδρασαν και ο Μπράιαντ έβαλε μεγάλα σουτ. Ήταν σκληρό που χάσαμε έτσι».

Για το ότι έρχεται από τον πάγκο: «Θα μπορούσα να έπαιζα σε ομάδα που δεν πήγαινε Final 4. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Ήξερα πως αυτό θα γίνει. Δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα στο να είσαι σε μια μεγάλη ομάδα με μικρότερο ρόλο ή να έπαιρνα περισσότερες ευθύνες σε μια μικρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Το Final 4 δικαίωσε την απόφαση μου, όμως μου άφησε και απογοήτευση. Είχαμε θέματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν. Είμαι στο rotation πίσω από Βεζένκοβ και Πρίντεζη. Ο πρώτος ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας και ο δεύτερος είναι σπουδαίος παίκτης που ολοκληρώνει την καριέρα του. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα μείνω και τη νέα σεζόν».

Για τον Πρίντεζη: «Φοβερό που κάνω προπόνηση με έναν θρύλο σαν τον Πρίντεζη. Δεν τον αντιμετωπίζω πολύ γιατί παίζω στο «5» που δεν είναι η θέση μου. Είναι περίπλοκο, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Μαθαίνω πράγματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις