Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Πάει για ΜΠΑΜ-ΠΤΙΣΤΑ

Εάν ο Ολυμπιακός ντύσει τον Μπαπτίστα στα ερυθρόελυκα θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές της ιστορίας του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό της Ρόμα έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός. Συνάντηση Κόκκαλη με Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη στα γραφεία.

Το μεγάλο “μπαμ” της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θέλει να κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ζούλιο Σέζαρ Μπαπτίστα.

 
Τα ιταλικά ρεπορτάζ ενισχύονται από το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζιάνπάολο Μοντάλι είναι πλέον γενικός διευθυντής της Ρόμα στην οποία ανήκει ο παίκτης και μάλιστα εμφανίζεται ως αυτός που κινεί τα νήματα για τους Πειραιώτες.
 
Οι φήμες ισχυροποιήθηκαν ακόμα πιο πολύ από το ταξίδι του Ζίκο στην Ιταλία. Την Τρίτη ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και την προπόνηση την έκανε ο αδερφός του, την ώρα που από την ΠΑΕ ναι μεν επιβεβαιώνεται το ταξίδι ωστόσο λένε πως αυτό έγινε επειδή έχει μία υποχρέωση στην ιταλική τηλεόραση.
 
Ο Ζούλιο Μπαπτίστα έχει αγωνιστεί στη Σεβίλλη, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Άρσεναλ ενώ έχει και 43 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας.

Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Κόκκαλη, Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη να συζητούν εκτός των άλλων και για τα μεταγγραφικά, χωρίς ωστόσο να βγουν προς τα έξω περισσότερες λεπτομέρειες. Από το γεγονός και μόνο πάντως καταλαβαίνει κανείς ότι το ερυθρόλευκο στρατόπεδο βρίσκεται σε εγρήγορση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε