Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για τους αγώνες με την Μαρσέιγ

02.08.2023 | 16:38
Παναθηναϊκός: Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για τους αγώνες με την Μαρσέιγ

epa10568840 Referee Michael Oliver reacts during the UEFA Champions League quarter final 1st leg match between SL Benfica and Inter Milan held at Luz Stadium, Lisbon, Portugal, 11 April 2023. EPA/ANTONIO PEDRO SANTOS

H UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των δυο παιχνιδιών του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μαρσέιγ, με τον Ίστβαν Κόβακς να σφυρίζει το πρώτο αγώνα και τον Μάικλ Όλιβερ τον επαναληπτικό στην Γαλλία. 

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (09/08) την Μαρσέιγ στην Αθήνα, στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια απέναντι στον σύλλογο της Μασσαλίας. Στο πλαίσιο αυτό η UEFA έκανε γνωστό πως ο Ίστβαν Κόβακς από την Ρουμανία θα είναι ο διαιτητής του πρώτου αγώνα, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρινέσκου και Αρτένε. Τέταρτος θα είναι ο Μπίρσαν, ενώ μέχρι στιγμής άγνωστος παραμένει εκείνος που θα βρίσκεται στο VAR.

Στο άλλο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο την Τρίτη 15/8 στο «Βελοντρόμ» ο πολύπειρος Μάικλ Όλιβερ θα διευθύνει την αναμέτρηση, με τους Μπερτ, Κουκ και Μάντλεϊ να είναι οι βοηθοί του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version