Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έχει να κάνει τρεις σερί ήττες στη Basket League από εποχής «Τάφου του Ινδού»

Παναθηναϊκός: Έχει να κάνει τρεις σερί ήττες στη Basket League από εποχής «Τάφου του Ινδού»
Intime.gr

Δεν σταματάει ο… κατήφορός του! Ο Παναθηναϊκός έχασε το “θρίλερ” στην έδρα της ΑΕΚ (77-73) στο ντέρμπι της Basket League και μέσα σε 12 ημέρες κατάφερε να “επιστρέψει” σε επιδόσεις “πέτρινων” ετών!

Τρεις σερί ήττες μέσα σε 12 ημέρες στη Basket League! Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει το “ροζ φύλλο” αγώνα στην έδρα του ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό και στα Άνω Λιόσια κόντρα την ΑΕΚ, ρίχνοντας το ρεκόρ του στο φετινό πρωτάθλημα στο 14-5.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε 3 σερί ήττες σε 3 αγωνιστικές, ήταν το 1990-91 όταν έπαιζε στον “Τάφο του Ινδού”.

Οι “πράσινοι” είχαν τελειώσει τη σεζόν με ρεκόρ 11-11 και είχαν τερματίσει στην 7η θέση. Και μέσα από τα play-offs που ακολούθησαν μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν μεταξύ 5-10 κατάφεραν να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για το κύπελλο Κόρατζ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις πέντε συνολικά ήττες στο πρωτάθλημα ύστερα από 20 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 2002-03, όταν και χρησιμοποιούσε ως έδρα το κλειστό του Σπόρτινγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις