Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Γκανέα – Αμφίβολος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Γκανέα – Αμφίβολος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Γκανέα να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας (15/8) και άπαντες προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς μια ίωση ταλαιπωρεί τον Γκανέα, με τη συμμετοχή του Ρουμάνου αμυντικού να είναι αμφίβολη στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Την ίδια ώρα στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ούτε ο Κουρμπέλης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Με απογευματινή προπόνηση μπήκε την Τρίτη στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ, εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Γκάνεα ενώ αποφόρτιση έκανε ο Κουρμπέλης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις