Site icon NewsIT
11:16 Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός: Με τις… ευλογίες του Νάνο ο Χουάνμα

O Mαρέρο Χουάνμα αποτελεί την "κολώνα" της αμυντικής γραμμής της Νουμάνθια και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση του, έχοντας πολύ καλές συστάσεις!

Ο Νάνο έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Μαρέρο Μονθόν, καθώς τονίζει πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μπακ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κεντρικό αμυντικό της Νουμάνθια, υπογραμμίζοντας πως ο Χουάνμα είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Χαρακτηριστικά, ο Νάνο τόνισε για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό: “Πάρτε τον με κλειστά μάτια. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, επαγγελματίας και θα ταιριάξει στο στυλ του Παναθηναϊκού”.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version