Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής του τριφυλλιού ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής του τριφυλλιού ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Παναθηναϊκός και Ντέγιαν Ραντονίτς θα πορευτούν οριστικά μαζί τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μαυροβούνιος προπονητής συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους και θα υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήρθε στην Ελλάδα την Τετάρτη (29/6) και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Ο 52χρονος προπονητής πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Το μόνο που απομένουν είναι οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για κλειστό διετές συμβόλαιο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς πήρε την απόφαση να αφήσει τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών στην Ελλάδα και στην Eurooleague.

Ο Ράντονιτς είχε επιστρέψει στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα το 2020, ύστερα από ένα πέρασμα από την Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησε την ABA League ισάριθμες φορές την τελευταία διετία. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις