Ο Παναθηναϊκός αναζητάει στην αγορά έναν ποιοτικό πλέι μέικερ, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι οι πράσινοι προσέγγισαν τον Ρίκι Ρούμπιο.
Σύμφωνα με την ΑS, μάλιστα, ο 35χρονος Ισπανός γκαρντ είπε “όχι” στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Σέρβος προπονητής προσπάθησε να πείσει τον έμπειρο γκαρντ να φορέσει το τριφύλλι, το οποίο προσέφερε συμβόλαιο ύψους 900.000 ευρώ, όμως ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φύγει από την Μπανταλόνα.
Τη σεζόν 2025/26 ο Ρούμπιο είχε 13.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ ανά 20 λεπτά συμμετοχής σε 14 παιχνίδια του Basketball Champions League. Αντίστοιχα, στην Liga Endesa μέτρησε 13.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 5.1 τελικές πάσες ανά 21’35” σε 37 αναμετρήσεις.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο NBA με Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γιούτα Τζαζ, Φοίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ “έχτισε” το όνομα του στην Μπαρτσελόνα.
