Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κανονικά ο τρίτος τελικός! Σε βαρύ κλίμα το “αιώνιο” ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κανονικά ο τρίτος τελικός! Σε βαρύ κλίμα το “αιώνιο” ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ωστόσο, ο αποψινός (19:00) τρίτος τελικός μεταξύ του “τριφυλλιού” και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί κανονικά.

Το ενδεχόμενο αναβολής του αποψινού (19:00) τρίτου τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ συζητήθηκε, μετά τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ωστόσο τελικά η πλευρά του “τριφυλλιού” δεν έκανε κάποιο αίτημα αναβολής του αγώνα.

Το “αιώνιο” ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί κανονικά, στη σκιά της απώλειας του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως πριν από το παιχνίδι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

“Μάχη” για το προβάδισμα

Μετά από δύο break σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ και τη σειρά στο 1-1, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League. Ο νικητής θα πάρει προβάδισμα (2-1) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, μιας και θα απέχει μία νίκη από την κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα (65-75) του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε το αίμα του πίσω, νίκησε (71-66) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κι έγινε εκ νέου το φαβορί της σειράς, μιας κι έχει πάλι στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας.

Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις και στον τρίτο τελικό, μιας κι ο Τσάβι Πασκουάλ κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους (σ.σ. ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τιλί κι Αγραβάνη που είναι εκτός εδώ κι αρκετό καιρό).

Διαιτητές του τρίτου τελικού είναι οι Καρακατσούνης, Πουρσανίδης και Δεσλής, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport 4.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις