Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαγιάννης: «Έμεινα εκτός με τραυματισμό για 2,5 μήνες και είναι δύσκολο να επιστρέψεις»

Παναθηναϊκός – Παπαγιάννης: «Έμεινα εκτός με τραυματισμό για 2,5 μήνες και είναι δύσκολο να επιστρέψεις»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φόρμα, “μετρώντας” τρεις σερί νίκες στη Euroleague και ο αρχηγός του, Γιώργος Παπαγιάννης, μίλησε για τη χημεία της ομάδας, αλλά και τη δική του κατάσταση.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις, ο Παπαγιάννης σχολίασε την αναμέτρηση στο “basketnews.com” και σημείωσε το χρόνο που χρειάζεται η ομάδα του, καθώς και ο ίδιος, έχοντας πέσει στα… βαθιά μετά τον τραυματισμό του.

Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη

«Αλλάξαμε πολύ. Αλλά ως Παναθηναϊκός, είναι πάντα η νίκη αυτό που στοχεύουμε. Δεν ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά ελπίζω, φέτος, να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Δεν είμαστε στα πλέι οφ για δύο χρόνια. Είναι απογοητευτικό για κάθε παίκτη. Μπορούμε να το πούμε ως στόχο, αλλά πρέπει να το δούμε βήμα προς βήμα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά. Όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουμε ένα σερί. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Φυσικά, κάνουμε λάθη, αλλά αν καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα λάθη, αυτό θα είναι υπέροχο.

Εκτός αυτού, κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και το έδειξε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Νομίζω ότι τον Δεκέμβριο, θα έχουμε περισσότερο χρόνο μεταξύ μας για να φτιάξουμε τη χημεία. Αυτή τη στιγμή, όλοι προσπαθούν να κατανοήσουν τον ρόλο τους. Έχουμε παιδιά που μπορούν να σκοράρουν, έχουμε παιδιά που μπορούν να αμυνθούν και έχουμε μερικά παιδιά που μπορούν να κάνουν και τα δύο. Οπότε τώρα είναι περισσότερο να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον και τι μπορεί να φέρει ο καθένας στο παιχνίδι

Έμεινα εκτός λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες. Είναι πραγματικά δύσκολο να πας στο Ευρωμπάσκετ, να επιστρέψεις και να μπεις στην ομάδα χωρίς να προπονηθείς. Είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στην Ευρώπη, επομένως είναι σκληρό.

Είναι πάντα καλό να έχεις ένα σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από πέρυσι. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη ό,τι κι αν γίνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις