Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της Euroleague

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της Euroleague
Intime.gr

Ο… νέος Παναθηναϊκός του Ντέγιαν Ράντονιτς υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Newsit.gr, Novasports Prime) του Μάριο Χεζόνια, στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει και πάλι στο… δρόμο των επιτυχιών στη Euroleague μετά από δυο αποτυχημένες σεζόν στη διοργάνωση. Γι’ αυτό το λόγο, οι «πράσινοι» έβαλαν τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο τους και άλλαξαν ριζικά το ρόστερ τους, προχώρησαν σε 10 προσθήκες.

Παρόλα αυτά, για να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη “μάχη” και να δείξει βελτίωση. Το “τριφύλλι” προβλημάτισε στις δύο πρώτες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, αφού νίκησε με το… ζόρι τον Κολοσσό (72-67) στον ημιτελικό του Super Cup, ενώ ηττήθηκε 67-52 από τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον για τον αγώνα του ΟΑΚΑ τον τραυματία Νέιτ Γουόλτερς (δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση του). Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Αλμπέρτο Αμπάλντε, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Άνταμ Χάνγκα, Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ και Κάρλος Αλοθέν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς.

Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague

Παναθηναϊκός – Ρεάλ (21:00, Novasports Prime)

Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports Start)

Μακάμπι Τελ αβίβ – Ζάλγκιρις (21:05, Novasports 4)

Μπάγερν – Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 2)

Βαλένθια – Μπασκόνια (21:30, Novasports 5)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις