Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: «Αξίζουν να παίζουν τα άλλα παιδιά βασικοί»

Παναθηναϊκός – Σένκεφελντ: «Αξίζουν να παίζουν τα άλλα παιδιά βασικοί»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για τη μέχρι τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα βασικός, ενώ σχολίασε και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη Live Sport για τους Σαρλιά και Πούγγουρα, οι οποίοι κλήθηκαν να καλύψουν το κενό του και του Μάγκνουσον στην άμυνα, ενώ απέφυγε τα μεγάλα λόγια περί κατάκτησης πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο 31χρονος άσος μίλησε για:

-το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουμε αρχίσει εξαιρετικά αλλά για να είμαστε ειλικρινείς μας βοήθησε η έδρα μας. Πιστεύω πως πλέον έχουμε τη νοοτροπία για να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Εγώ αποφεύγω τα μεγάλα λόγια, καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις».

-το ότι δεν έχει αγωνιστεί βασικός: «Έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω τη φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Σέβομαι την απόφασή του, τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους θέση στην ενδεκάδα. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουν σημασία οι προσδιορισμοί φαβορί και αουτσάιντερ. Πέρσι στο πρωτάθλημα δεν είχαμε βελτιωθεί ακόμη τόσο πολύ και χάσαμε. Χάσαμε και στα playoffs αλλά τότε είχαμε δώσει βαρύτητα στην προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις