Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: «Τιμή μου» είπε ο Πρίφτης για τις «πράσινες» φήμες (video)

06.01.2021 | 20:06
Παναθηναϊκός: «Τιμή μου» είπε ο Πρίφτης για τις «πράσινες» φήμες (video)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα και κάποιες φήμες αναφέρονται στο πρόσωπο του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας τεχνικός της Ούνικς Καζάν κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά…

Το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη έχει εμπλακεί –από δημοσιεύματα- με την προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να βρει νέο προπονητή.

Ο κόουτς της Ούνικς Καζάν κλήθηκε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες φήμες, μετά τη δύσκολη εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Ζιελόνα Γκόρα (65-64) για την VTB League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε πως θα είναι τιμή του να βρεθεί στον πάγκο των πράσινων, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής της Ούνικς.

“Δεν είναι ένα θέμα που αφορά το σημερινό παιχνίδι. Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και η πιο διάσημη ομάδα στη χώρα μου. Θα ήταν τιμή για μένα, κάπως, κάποια μέρα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και του συλλόγου, αλλά ας μείνουμε σήμερα στα γεγονότα και το γεγονός είναι πως βρίσκομαι εδώ (σ.σ.: στην Ούνικς Καζάν) και συνεχίζω τη δουλειά μου” δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 9:30′

Послематчевая пресс-конференция УНИКС-Зелена-Гура

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version