Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Χίμκι: Προσπάθεια για «επιστροφή» με απουσίες

Παναθηναϊκός – Χίμκι: Προσπάθεια για «επιστροφή» με απουσίες
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει την… ανηφόρα στο βαθμολογικό πίνακα της Euroleague. Η αναμέτρηση με την ουραγό Χίμκι (21:00, NewsIt.gr, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ, δείχνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Σημαντικές απουσίες για τον Όντετ Κάτας αλλά και για τους Ρώσους.

Την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague ψάχνει ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος την ουραγό Χίμκι, σε ματς για την 21η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας θέλει να κάνει την 7η νίκη της στη φετινή διοργάνωση (ρεκόρ 6-13) αλλά θα έχει σημαντικές απουσίες στην αποψινή αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αισθάνθηκε μία ενόχληση στο δικέφαλο του ποδιού του κατά τη διάρκεια της χθεσινής (20.01.2021) προπόνησης, υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού κι έτσι έμεινε εκτός του σημερινού αγώνα.

Η απουσία του Έλληνα σέντερ ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα ματς της προηγούμενης εβδομάδα και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Ρώσους, λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Μετρώντας 12 σερί ήττες και με ρεκόρ 2-18, η Χίμκι θα παίξει έχοντας τον υπηρεσιακό, Αντρέι Μάλτσεφ στον πάγκο της (ο Ρίμας Κουρτινάιτις απολύθηκε προ ημερών). Η ρωσική ομάδα έχει θέσει εκτός τους Γερέμπκο και Μονρό, ενώ η αποστολή που φτάνει αυθημερόν στην Αθήνα (!) δεν θα έχει τους Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ και Βιάλτσεφ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές στο παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να μετρά πέντε νίκες. Στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» έχουν τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Ζενίτ – Αναντολού Εφές (19:00)

Παναθηναϊκός – Χίμκι (21:00)

Μακάμπι – Ρεάλ (21:05)

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν (21:45)

Βιλερμπάν – Βαλένθια (21:45)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις