Site icon NewsIT

ΠΑΟ για πλέι-οφ

02.08.2011 | 10:26
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον Σισέ στην κερκίδα και τον Φερέιρα να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσει, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Οντένσε (21:45), για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ως σύμμαχο το 1-1 του πρώτου ματς.

Το γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο στην Δανία επιτρέπει στους “πράσινους” να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα και με το 0-0, ωστόσο τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και οι παίκτες του τονίζουν επανειλημμένα πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στους δέκα που θα χρησιμοποιήσει και προβληματίζεται μόνο για το ποιος από τους Τότσε ή Πετρόπουλο θα ξεκινήσει στην επίθεση. Σχετικά με τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται καμία έκπληξη. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιόσου Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος.
Στη μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με τον Κώστα Κατσουράνη, ενώ ο Σωτήρης Νίνης θα κινείται λίγο πιο μπροστά. Τον επιθετικό θα πλαισιώσουν ο Σεμπάστιαν Λέτο και ο Στέργος Μαρίνος.
 
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Τζόνι Βεκρής θα βραβεύσει τον Γιώργο Καραγκούνη για την συμπλήρωση 100 ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τους “πράσινους”.
 
Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-x tv, ενώ για την εξέλιξη του και για όλα όσα θα συμβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο θα μπορείται να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό από το LIVE του NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version