Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία στην Ολλανδία και δίνει φιλικό αγώνα με την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, σε ένα από τα πρώτα τεστ για την ομάδα που φτιάχνει ο Αλέσιο Λίσι.
Με πολλές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν και νέο προπονητή τον Αλέσιο Λίσι, μετά την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την έναρξη των υποχρεώσεων, με ένα φιλικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.
Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε πάντως στο ματς, με τον Ιβάνοβιτς να ανοίγει το σκορ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ακολούθησε η ισοφάριση για την ΠΑΟΚ, με μία ωραία προσπάθεια του Χατσίδη, ο οποίος με ένα φοβερό σουτ από μακριά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο ματς, στο 32ο λεπτό του αγώνα.
Από ενέργεια του νεαρού εξτρέμ ήρθε όμως και η ανατροπή του σκορ στο δεύτερο μέρος, αφού στο 60΄ ο Γερεμέγιεφ σκόραρε σε κενή εστία, μετά από απόκρουση σε σουτ του Χατσίδη.
Η ΑΕΚ Λάρνακας έφθασε στη συνέχεια σε νέα ισοφάριση με κεφαλιά από κοντά, αλλά ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάισον στο 73′.
