Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Έρχεται με… φόρα η Αϊντχόφεν (video)

01.11.2020 | 20:21
ΠΑΟΚ: Έρχεται με… φόρα η Αϊντχόφεν (video)

Soccer Football - Europa League - Group E - Omonia v PSV Eindhoven - GSP Stadium, Strovolos, Cyprus - October 29, 2020 PSV Eindhoven's Donyell Malen celebrates scoring their second goal with teammates REUTERS/Yiannis Kourtoglou

Σε φόρμα φαίνεται να βρίσκεται η Αϊντχόφεν πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μετά το διπλό επί της Ομόνοιας, η ολλανδική ομάδα “διέλυσε” και την Ντε Χάαγκ στο πρωτάθλημα κι έρχεται έτσι με… φόρα για το ματς της Τούμπας.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ, επέλεξε ένα σχήμα 4-4-2 και είδε τους παίκτες του να είναι “καταιγιστικοί” στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Ζάχαβι να έχει ανοίξει το σκορ από νωρίς, ο Μαντουέκε στο 51′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Τόμας στο 84′ και τον Μαντουέκε και πάλι στο 93′ να διαμορφώνουν το τελικό 4-0.

Η ενδεκάδα της Αϊντχόφεν

Εμβογκό, Μποσκάλ, Τέζε, Τόμας (86’ Λουίς Φελίπε), Ζούνιορ (74’ Λεντέσμα), Σανγκαρέ, Φέιν, Ιατάρεν (46’ Μαξ), Γκέτσε (88’ Σαϊμπάρι), Ζάζαβι, Μάλεν (46’ Μαντουέκε).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version