Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 4-0: Σαρωτικός ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο τεστ στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 4-0: Σαρωτικός ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο τεστ στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέτριψε την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 4-0, με τους Κάργα, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με φόρα στη νέα σεζόν, ξεκινώντας εντυπωσιακά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαρωτικοί κόντρα στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, την οποία φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Ολιβέιρα στο 29ο λεπτό. Στο 47ο λεπτό ανέβηκε ο δείκτης του σκορ σε 2-0 από αυτογκόλ. Ο Ρικάρντο έκανε ντεμπούτο με γκολ, με μια ωραία κεφαλιά στο 63′ και δέκα λεπτά μετά ο Κωνσταντέλιας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Λάμπρου, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Και η ενδεκάδα στο δεύτερο: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ίνγκασον Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τσόλακ, Τζίμας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις