Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κρέσπο: «Δεν έχω καμία επαφή με την ομάδα, πιθανότατα θα συνεχίσω αλλού»

ΠΑΟΚ – Κρέσπο: «Δεν έχω καμία επαφή με την ομάδα, πιθανότατα θα συνεχίσω αλλού»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Χοσέ Κρέσπο αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου τους και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο εκ των αρχηγών του “Δικεφάλου του Βορρά” τόνισε ότι από τον Ιανουάριο και μετά δεν είχε επαφές με τη διοίκηση και έτσι θα… πόνταρε στο τέλος του από τον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Κρέσπο

«Ναι πήγα στην Ισπανία με αυτοκίνητο, ξεκίνησα την Δεύτερα και έφτασα χθες το βράδυ. Έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητο και τα περισσότερα πράγματα οπότε ήταν η καλύτερη στιγμή να το κάνω. Αν είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δεν θα έφερνα όλα τα πράγματά μου και τα αυτοκίνητά μου, αν συμφωνήσουμε αργότερα θα γυρίσω για την προετοιμασία».

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν κουραστική, δεν ήταν μόνο ο αριθμός των παιχνιδιών αλλά και η ποιότητα των παιχνιδιών και των αντιπάλων. Δώσαμε τα πάντα και επηρέασε το πως εμφανιστήκαμε».

Για το μέλλον του: «Θα έβαζα χρήματα στο ενδεχόμενο να συνεχίσω σε άλλη ομάδα, είμαστε σχεδόν Ιούνιο και δεν έχουμε κάποια επαφή οπότε εκεί θα τα έβαζα. Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε να μιλήσουμε από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα, πέρασαν οι επόμενες εβδομάδες και φτάσαμε σχεδόν στον Ιούνιο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις