Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ με… Μέσι για δεύτερη θέση

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ με τον Κουτσιανικούλη να σκοράρει “λύγισε” τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με 1-0, μία βδομάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Δείτε το βίντεο.

ΞΑΝΘΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0

Το ματς ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον “δικέφαλο του βορρά” αφού μόλις στο 12ο λεπτό ο Φιλομένο τραυματίστηκε και έδωσε την θέση του στον Κουτσιανικούλη, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς καθαρό επιθετικό. Οχτώ λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο πλήγμα για τον Φερνάντο Σάντος που είδε τον Βιεϊρίνια να αποβάλλεται για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπαστία.

 
Ο “Έλληνας Μέσι” όμως ήταν εξαιρετικός, έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Αστέρα, ενώ πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 54ο λεπτό μετά από ιδανική αντεπίθεση των γηπεδούχων και ασίστ του Ίβιτς.
 
Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ μείωσε την διαφορά του στους 2 βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται την Κυριακή στην Καβάλα, ενώ Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς κοντράρoνται την άλλη βδομάδα στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Φιλομένο (12′ Κουτσιανικούλης/90+3′ Σαβίνι), Κριστιάνο (76′ Σορλέν)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης (80′ Ρόκας), Ουριμπάρι, Καρντόσο, Αργυρόπουλος (58′ Βίλτσες), Μπαστία (68′ Έντερ), Καρέρα, Λαζαρίδης, Ουντότζι, Μαρσελάο, Καούνος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε