Site icon NewsIT
22:26 Σάββατο 2 Μαΐου 2026

ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες ο «δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στον Ολυμπιακό

Καμαρά, Λόβρεν, Χατσίδης, Γιακουμάκης και Ντεσπόντοφ έκαναν θεραπεία στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Χατσίδης

Ο Χατσίδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ/ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (03/05/26, 19:00) με τις γνωστές πέντε απουσίες και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το χαμένο τελικό του Κυπέλλου.

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Χατσίδη, Γιακουμάκη, Καμαρά, Λόβρεν και Ντεσπόντοφ, που έκαναν ξανά θεραπεία στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει πάνοπλος στη Θεσσαλονίκη, αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός μόνο τους Μπρούνο και Κλέιτον, που ήταν οι δύο μη κοινοτικοί που κόπηκαν από την αποστολή.

Ο «δικέφαλος του Βορρά είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο -3 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στο –8 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και σίγουρα θα παλέψει έστω για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version