Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Ο… σεισμός του Ίβιτς, οι “στημένοι” και η στήριξη!

29.11.2016 | 12:23
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν είναι μόνο ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον Ατρόμητο, ούτε τα “λαϊκά δικαστήρια” έξω από την Τούμπα. Όσα ειπώθηκαν από τον Βλάνταν Ίβιτς μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ φανερώνουν πως πλέον δεν θα είναι τίποτα ίδιο στον “δικέφαλο του Βορρά”.

Σαν να μην έγινε ποτέ το “διπλό” στην έδρα της Φιορεντίνα. Το τελευταίο σφύριγμα του Καλογερόπουλου βρήκε νικητή τον Ατρόμητο, ο οποίος επέστρεψε από το 3-1 και πήρε… μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ με 4-3.

Αρκετοί οπαδοί της ομάδας μαζεύτηκαν αμέσως έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, ζητώντας εξηγήσεις για την ήττα ενώ εξέφρασαν παράλληλα την απογοήτευση και την πικρία τους.

Σταδιακά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχώρησαν, αλλά οι “βόμβες” είχαν πέσει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα από τον Βλάνταν Ίβιτς. “Ύποπτες” συμπεριφορές ποδοσφαιριστών, με άγνωστα κίνητρα ή τουλάχιστον αδύνατον να εξηγηθούν από τον ίδιο κατήγγειλε ο Σέρβος τεχνικός, που επικαλέστηκε και τις φάσεις των γκολ.

Ο προπονητής του “δικεφάλου του Βορρά” φαίνεται πως… μάζευε καιρό μέσα του πράγματα και χθες ξέσπασε προκαλώντας σεισμικές δονήσεις. Μίχελς, Ίβιτς και οι αρχηγοί συναντήθηαν μετά το παιχνίδι και είχαν τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Έχοντας ενημερωθεί για όσα έγιναν, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονιέων σοκαρίστηκε από την πλευρά του τόσο πολύ που τους ανέφερε ότι νιώθει τόσο μεγάλη ντροπή, που δε θα ξαναέρθει στην Τούμπα σε πρώτη φάση! Μάλιστα, ανέθεσε σε Ίβιτς και Μίχελ την ευθύνη να κάνουν τις κινήσεις που αυτοί θεωρούν σωστές.

Ο Ίβιτς φαίνεται να βγαίνει… ενισχυμένος από την όλη ταραχή και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις στον ΠΑΟΚ και ποια… κεφάλια θα πέσουν!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version