Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ σκόραρε και πάλι «Βικελίδης» και έσπασε αρνητικό σερί του «δικεφάλου» με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ σκόραρε και πάλι «Βικελίδης» και έσπασε αρνητικό σερί του «δικεφάλου» με τον Άρη
Intime.gr

Ο Στέφαν Σβαμπ συμμετέχει σε μια σειρά από ξεχωριστά γεγονότα που σημειώθηκαν στη νίκη του ΠΑΟK στην έδρα του Άρη (2-1 με ανατροπή).

Όπως αναφέρει και η Super League σε σχετική της δημοσίευση “… ο ΠΑΟΚ στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα του Άρη, τόσο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και για τα Playoffs δεν είχε καταφέρει να σκοράρει.

Αυτά τα τρία ματς ήταν μέρος ενός σερί που ήθελε τον Δικέφαλο να μένει χωρίς γκολ σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια απέναντι στον Άρη εντός και εκτός έδρας.

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε σκοράρει στην έδρα του Άρη ήταν ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος στις 21 Απριλίου 2021 είχε σημειώσει με σουτ στο 6ο λεπτό το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Αυτός ο κύκλος των τριών ματς έκλεισε πάλι με γκολ του Σβαμπ, ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 68ο λεπτό.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει σημειώσει 12 τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League και τα τρία είναι κόντρα στον Άρη, ενώ δύο έχει σημειώσει με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο μέσος από την Αυστρία έχει εκτελέσει 10 πέναλτι στο πρωτάθλημα και έχει ευστοχήσει στα εννέα, με το μοναδικό χαμένο να είναι με αντίπαλο τον Άρη, στο ΠΑΟΚ – Άρης 1-0 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Κουέστα να σώζει την εστία του στις 4 Ιανουαρίου 2023.

Ο ΠΑΟΚ μόλις μια φορά ακόμη έχει καταφέρει να επικρατήσει ενώ ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και αυτό είχε συμβεί στις 14 Νοεμβρίου 1976, όταν ο Άρης προηγήθηκε με τον Δράμπη στο 7ο λεπτό και οι Κερμανίδης (82’) και Ορφανός (84’) έκαναν την ανατροπή.

Η τελευταία ανατροπή γενικά στην έδρα του Άρη ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2018, όταν ο Ματέο Γκαρσία είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Άρη από το 2ο λεπτό και ο Πρίγιοβιτς αρχικά ισοφάρισε στο 36ο λεπτό και έκανε το 1-2 στο 84ο.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις