Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Παντρεύτηκε λόγω… πρωταθλήματος! Υλοποίησε υπόσχεση 20 ετών – pic

ΠΑΟΚ: Παντρεύτηκε λόγω… πρωταθλήματος! Υλοποίησε υπόσχεση 20 ετών – pic
foninaousis.gr

Ο ΠΑΟΚ φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και ο Βαγγέλης Βασιλειάδης αποφάσισε να υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα του πριν από 20 χρόνια και να παντρευτεί!

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Κυριακή (21.04.2019) μέσα στην Τούμπα -με νίκη κόντρα στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό- και… ανάγκασε έναν φανατικό οπαδό του, τον Βαγγέλη Βασιλειάδη, να παντρευτεί τη σύντροφο του.

“Την Κυριακή πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και εμείς οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσηδες τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε. Just married λοιπόν. Εμείς μαζί για μια ζωή”, έγραψε την Πέμπτη (18.04.2019) στο λογαριασμό του ο φίλος του “δικέφαλου του Βορρά” ( είχε τάξει στη μάνα του -το 1999- ότι θα παντρευτεί όταν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα!)

Να επισημάνουμε ότι ο γάμος τους έγινε σε… ασπρόμαυρα χρώματα, αφού τόσο ο Βαγγέλης, όσο η σύζυγος του, Όλγα, φόρεσαν φανέλες του “δικέφαλου του Βορρά”. Ο οπαδός των Θεσσαλονικέων φόρεσε τη φανέλα του Βιεϊρίνια, ενώ η σύζυγος του μια με το όνομα της και το “Νο 19”. Επιπλέον, οι βέρες τους γράφουν μέσα “ΠΑΟΚ 2019”!

Πληροφορίες: foninaousis.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις