Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ζοάν Σάστρε: «H ομάδα έχει οψιόν οπότε θα αποφασίσει αυτή αν θα με αγοράσει»

ΠΑΟΚ – Ζοάν Σάστρε: «H ομάδα έχει οψιόν οπότε θα αποφασίσει αυτή αν θα με αγοράσει»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ζοάν Σάστρε μίλησε στη Nova για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των play off της Superleague 1 και αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα.

Ο 24χρονος Ισπανός μπακ επιβεβαίωσε ότι η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ διατηρεί οψιόν για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι και άρα είναι στο… χέρι της να αποκτήσει και με κανονική μετεγγραφή τον ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις του Σάστρε

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί, όπως κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό που πετύχαμε το γκολ και είμαστε χαρούμενοι που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι δεν συμμετέχει στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ένας νέος παίκτης θέλει να παίζει στην Ευρώπη, έφτασα όμως αργά δυστυχώς και είναι λογικό να μην έχω δικαίωμα να συμμετάσχω σε αυτά τα παιχνίδια, όμως είμαι χαρούμενος που παίζω στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μπορώ και εγώ με την σειρά μου να βοηθάω την ομάδα».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «H ομάδα έχει μια οψιόν οπότε αυτή θα αποφασίσει αν θα με αγοράσει, θέλω να εξελιχθώ μέσω του ΠΑΟΚ, είμαι καλά στην ομάδα, στην πόλη είναι όλα πολύ καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα ματς και θα δούμε μετά τι θα γίνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις