Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Παπανικολάου για το Ελλάδα – Ισπανία: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα – Ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη»

Παπανικολάου για το Ελλάδα – Ισπανία: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα – Ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με την Ισπανία, κράτησε χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον MVP της αναμέτρησης Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε στις δηλώσεις του ΄΄ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά” για να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια, ενώ επισήμανε και τη σημασία της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

Για το ματς: “Δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες είναι έτοιμη. Είναι ένα χρήσιμο φιλικό για να δεις σε τι ετοιμότητα είσαι. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι νομίζω, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα να δουλέψουμε και σήμερα ήταν μία ευκαιρία να τροφοδοτήσουμε τις προπονήσεις μας με τα λάθη μας”.

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Δεν είναι ο Γιάννης και η Εθνική. Είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά αυτό και το έχει πει και ο Γιάννης. Αλλά είναι ευλογία να παίζεις με τον Γιάννη, να σου ανοίγει διαδρόμους. Θέλουμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί θα μας κάνουν καλύτερους”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις