Site icon NewsIT
23:11 Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Παρουσίασαν Σφαιρόπουλο οι Αγγελόπουλοι! “Κάνουμε νέο ξεκίνημα”

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν την Κυριακή στο ΣΕΦ και παρουσίασαν στους παίκτες των «ερυθρόλευκων» το Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ολυμπιακού είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που παρουσιάστηκε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι ιδιοκτήτες της Πειραϊκής ΚΑΕ μίλησαν στους παίκτες του Ολυμπιακού τονίζοντας του πως με την πρόσληψη του Σφαιρόπουλου γίνεται μια νέα αρχή στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σήμερα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο προπονητής μας. Έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Να τον στηρίξουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ως προπονητής του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα σ’ αυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμανε: «Κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο μας προπονητή. Πιστεύουμε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και αμέσως θα πρέπει προσαρμοστείτε για να πάμε καλά. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω. Ότι έγινε, έγινε. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας και ότι έχει γίνει.

Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και δεν έχει αλλάξει τίποτα στους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Μίλαν που στις δύσκολες αυτές στιγμές, έπιασε το τιμόνι του Ολυμπιακού στα χέρια του με άριστο τρόπο και θα συνεχίσει βέβαια να είναι μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version