Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: «Επική» ανάρτηση για τον τερματοφύλακα που επέζησε από ηλεκτροπληξία

Πάτρα: «Επική» ανάρτηση για τον τερματοφύλακα που επέζησε από ηλεκτροπληξία
ΦΩΤΟ Facebook

Ο τερματοφύλακας του Άρη Πατρών, Άρης Θωμάς, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, πριν μερικές ημέρες, όταν και υπέστη ηλεκτροπληξία, αλλά κατάφερε να επανέλθει πλήρως, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Θα επιστρέψει μάλιστα κανονικά στην αγωνιστική δράση και η ομάδα του ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους με έναν “επικό” τρόπο, αφού τον μετέτρεψε στον διάσημο ήρωα του «Street Fighter», «Blanka».

Η ανάρτηση του Άρη Πατρών

Όπως όλοι οι πρωταγωνιστές της Marvel και της DC, χρειάστηκε μια στιγμή στην καθημερινότητα του για να αποκτήσει τις σούπερ δυνάμεις του και να μετατραπεί σε έναν ανίκητο υπερήρωα! Μέχρι πέρυσι, ήταν ένας εκ των κορυφαίων πορτιέρο της περιοχής -και όχι μόνο-, με την πορεία του να μιλάει εξ’ ονόματος του για τα όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα…

Από φέτος όμως, ο Άρης Θωμάς, ο βασικός ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ της εστίας του Άρη Πατρών, θα είναι ένας ανίκητος «μαχητής των δρόμων», ικανός να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε όποιον τον «ενοχλήσει», σε όποιον σκεφτεί να τον απειλήσει και να προσπαθήσει να σκοράρει εναντίον του.

Με τα 20.000volt στο κορμί του, ο Άρης «Blanka» Θωμάς (σ.σ. για όσους έφαγαν περιουσίες και τα παιδικά τους χρόνια παίζοντας «Street Fighter» αναφερόμαστε στο πασίγνωστο arcade game της «Capcom»), θα είναι το αξεπέραστο εμπόδιο σε όσους θελήσουν να περάσουν από τα Προσφυγικά και σε όσους θελήσουν να νικήσουν την ομάδα του Άρη, που ξεκινάει την παρουσιάση του φετινού ρόστερ από την πιο σημαντική θέση, αυτή του «1» που πλέον παραμονεύει ένα «ηλεκτροφόρο λιοντάρι»…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις