Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις και την άμυνα ψηλά»

Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις και την άμυνα ψηλά»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό αγώνα της προετοιμασίας του και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς και όσα είδε από τους παίκτες του σε αυτό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη βελτίωση των παικτών, αλλά και στα σημεία που πρέπει να δουλέψουν οι παίκτες του, όπως οι αντεπιθέσεις και η άμυνα ψηλά.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Παρόμοιο με το χθεσινό ματς. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μένα. Είδα ενδιαφέροντα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο αν και δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω βελτίωση και τους παίκτες μου να δουλεύουν σκληρά και βλέπω πράγματα που μου αρέσουν».

Για το τι θέλει να βελτιωθεί: «Πρέπει να δουλέψουμε όταν βγαίνει η άμυνα ψηλά να έχουμε σωστές θέσεις. Πρέπει να δουλέψουμε την πίεση ψηλά γιατί είναι σαν να παίζουμε ξεχωριστά. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχουμε δουλέψει πολύ. Και στην επίθεση θέλει δουλειά γιατί δεν έχουμε βρει ρυθμούς. Θέλει χρόνο ακόμα και έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις