Site icon NewsIT

Πλατανιάς αήττητος! Ματς… στο μηδέν

24.09.2016 | 18:06
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Superleague, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, έληξε ισόπαλο 0-0. Ετσι, οι Χανιώτες διατήρησαν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα κι έφτασαν τους επτά βαθμούς. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα στο 89΄.

Το live.

Το ματς δεν ήταν καλό, αν και βελτιώθηκε -τουλάχιστον ο ρυθμός του- στο β’ ημίχρονο.

Μόλις δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 3ο λεπτό ο Ζάιρο έβγαλε τον Μαμπουλού μπροστά στον Σωτηρίου, ο οποίος όμως πρόλαβε να διώξει τη μπάλα. Στο 43΄ έπειτα από κόρνερ, ο Μανούσος “έπιασε” την  κεφαλιά, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με το ένα χέρι.

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ στο 55΄ με τον Γιακουμάκη, αλλά το σουτ του βρήκε σε σώμα αμυντικού και πέρασε πάνω από το τέρμα του Περιστερίδη. Στο 62΄ ο Ναδάλες, μόνος του στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ. Η φάση εξελίχθηκε και ο Σκόνδρα έκανε νέα κεφαλιά, αλλά ο Αποστολόπουλος έδιωξε σωτήρια.

Στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς θα μπορούσε να νικήσει, αλλά ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Κούτρης (70΄ Δώνης), Ζάιρο (75΄ Βιντάλ), Σκόνδρας, Μαμπουλού, Κόντε (83΄ Φερφελής), Λίλα, Ναδάλες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (83΄ Γουνδουλάκης), Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (90+1΄ Ντιλαβέρ), Μανούσος, Μουνάφο (66΄ Στάθης), Γιακουμάκης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version