Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αφιέρωσαν την πρόκριση επί της Σέλτικ στους δυο στρατιωτικούς!

ΑΕΚ: Αφιέρωσαν την πρόκριση επί της Σέλτικ στους δυο στρατιωτικούς!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά από 5,5 μήνες παραμονής στις φυλακές της Ανδριανούπολης, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης επέστρεψαν στην Ελλάδα. Ο δεύτερος είναι γνωστός για την αγάπη που έχει στην ΑΕΚ, με τους παίκτες της Ένωσης να αφιερώνουν και στους δυο την πρόκριση επί της Σέλτικ.

Μετά τη μεγάλη περιπέτεια που είχαν, με την παρουσία τους στις φυλακές της Ανδριανούπολης, οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Μάλιστα, στα άμεσα σχέδια του Δημήτρη Κούκλατζη φαίνεται πως είναι να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ, για την πορεία της οποίας είναι πλήρως ενημερωμένος.

Να θυμίσουμε πως οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης του είχαν στείλει και μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας, κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του. Στο θέμα της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, στην πρωινή εκπομπή του Αντ1.

Είχαμε ενημερωθεί γι’ αυτό το γεγονός (σ.σ. της απελευθέρωσης τους) πριν από το ματς με τη Σέλτικ και είπαμε με τα παιδιά πως αυτή η πρόκριση είναι αφιερωμένη και στα δύο τα παιδιά”, ανέφερε ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης.

Μας είχε αγγίξει πολύ. Όλοι θεωρούσαμε πως ήταν πολύ άδικο δυο τόσο νέοι άνθρωποι να χάνουν την ελευθερία τους για 5,5, μήνες. Με την πρώτη ευκαιρία τους περιμένουμε, να τους γνωρίσουμε από κοντά”, τόνισε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις