Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Γλιτώνει το χειρουργείο ο Μπογέ! Χτύπησε και είναι αμφίβολος ο Άλεφ

ΑΕΚ: Γλιτώνει το χειρουργείο ο Μπογέ! Χτύπησε και είναι αμφίβολος ο Άλεφ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Θετικά είναι τα μηνύματα από την κατάσταση της υγείας του Λούκας Μπογέ, με τον Αργεντινό επιθετικό να γλιτώνει πιθανότατα το χειρουργείο και να προσπαθεί μέσω θεραπείας να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση. Χτύπησε στην προπόνηση ο Άλεφ.

Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο “βγήκε” από την προπόνηση της ΑΕΚ, αφού από τη μία, οι εξετάσεις του Λούκας Μπογέ ανέδειξαν αισθητή βελτίωση της κατάστασής του, αλλά από την άλλη προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Άλεφ.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Αλεφ Σαλντάνια υπέστη κάκωση δεξιού προσαγωγού. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα.

Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 16.30 στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, για το ματς της Κυριακής (20.30) με τον ΠΑΟΚ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις